Bérelhető teherautók

Különböző méretű teherautóink vannak a legkisebb kategóriájú FIAT  Duplo-tól a legnagyobb, leghosszabb, legmagasabb, dupla tengelyes Iveco Daily teherautóig! Teherautó bérlést teljes Budapest területén tudjuk biztosítani, irodánk Zuglóban van, ahol 0-24 órában lehet átvenni, illetve átadni a bérelt autókat! Igény szerint elvisszük a teherautót akár otthonába is (feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken)!

Külföldön, illetve belföldön egyaránt lehet használni az autóinkat, minden autónk éves magyarországi pálya matricával rendelkezik, amit természetesen tartalmaz a bérleti díj. Lehetőség van kaució nélküli bérlésre is, feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken)! Rendszeresen karbantartott és ellenőrzött teherautóinkkal nyugodtan tervezhet, ha esetleg mégis bármilyen meghibásodás történne, csere autót biztosítunk!

 

Bérelhető teherautóinkat folyamatosan kifogástalan állapotban tartjuk, mind műszaki, mind tisztasági szempontból, hogy Te már csak a vezetéssel foglalkozz! A járművek megtekintéséhez kattints a jármű képére :)