Teherautóbérlés Budapest területén

0-24-ben, már egyedi megoldásokkal is

Egy kifejezetten extra nagy csomagterű járműre van szükségünk? Vagy a rakodóhelyszínen derül ki, hogy elszámítottuk magunkat, mégsem fér be a bútor az autónkba? Valószínűleg, az ismerőseink többsége csak jó tanáccsal látna el bennünket, a megoldást inkább keressük azonnal egy profi szolgáltatónál.

A jól kiválasztott teherautóbérlés Budapest területén nemcsak időt, de sok bosszúságot is megspórol nekünk. Kérjünk megfelelő segítséget, hogy pontosan azzal a méretű és teherbírású autóval dolgozhassunk, amire szükségünk van. Ráadásul minden esetben élhetünk a cég garanciájával, ha útközben megoldhatatlan helyzetünk adódik: így egyszerűen nem történhet meg, hogy ott ragadunk a semmi közepén, hiszen csereautó érkezik értünk.

Kérjen ingyenes ajánlatot MOST!

Szállítsunk és költözzünk a legkényelmesebb módon

Saját tapasztalatunkból tudhatjuk, milyen költséges egy jármű fenntartása, még akkor is, ha a téli időszakot, sőt, az egész évet balesetek és ütközések nélkül sikerült megtenni. A kiadások különösen akkor szökkennek a magasba, amikor alacsony az eszköz kihasználtsága – és ez, bizony, egy teherautó esetében előfordul, már, ha az nem egy nélkülözhetetlen munkaeszköz a hétköznapokban. Vannak azonban helyzetek, amikor nem pótolhatjuk semmivel sem a nagy rakodóteret, amikor azonnal egy jó állapotban levő, megbízható és gyors gépjárműre van szükségünk. Erre kínál könnyen elérhető megoldást a bérlés.

Azonnal egyértelmű, miért jó ezt választani, ha átgondoljuk az előnyeit. Elsősorban nem nekünk kell aggódnunk az időjárás viszontagságai miatt, elfelejthetjük az éves biztosítási és egyéb díjakat, a motor karbantartásáról és a kocsi tisztításról is más gondoskodik majd. A teherautóbérlés Budapest területén ráadásul nem korlátozódik a fővárosi használatra. A professzionális kölcsönző cég rendkívül tájékozott az igényekről, ezért útpálya matricával is ellátják a teherautót, hogy azzal egész Magyarország területén közlekedhessünk. Ezen felül a külföldi utakat is megszervezhetjük a kínálat járműveivel.

Belföldre és Külföldre is béreljen a teherautóinkból!

A teherautóbérlés Budapest területén leveszi a vállunkról az autóval járó terhek nagy részét, tényleg csak arra kell összpontosítanunk, amiért igénybe vesszük. És, miután teljesítettük az utat, elég csak leparkolni a telephelyre, és már indulhatunk is haza elégedetten, hagyjunk minden további teendőt a bérlő cégre. Sőt, a kölcsönzés és visszaszolgáltatás lépéseit akár a házhoz szállítás szolgáltatással is kiválthatjuk. Egy igen alacsony többletköltségért cserébe mi időt takarítunk meg, és sokkal hatékonyabban szervezhetjük meg a szállítást, utazást. Szinte kézbe kapjuk a teherautót, ráadásul a számunkra legkényelmesebb helyszínen.

Teherautóbérlés Budapest területén: pont, amire szükségünk van

Egy újabb előnye a teherautóbérlésnek, hogy legkülönbözőbb méretű és kategóriájú darabok közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. Amennyiben egy kisebbre van szükségünk, jó döntés lehet a FIAT Duplo-ja, ha egy nagyobb, hosszabb és magasabb járműben gondolkodunk, akkor egy Iveco lehet a nyerő. Az éjjel-nappal elérhető teherautóbérlés Budapest területén valóban a kölcsönzők igényeihez igazodik mind folyamatos nyitva tartásában, mind a széles kínálatban, mind a járművek kifogástalan állapotában.

Így béreljünk autót magán részre vagy a cégünknek

Aggódunk a hosszú és bonyolult dokumentáció miatt? Felesleges, a teherautóbérlés Budapest területén alig kerül több időbe, mint egy lottószelvény kitöltése és feladása. Mivel a legtöbb járművet B-kategóriás jogosítvánnyal is használhatjuk, szinte nincs is kizáró oka annak, ha kölcsönözni szeretnénk. A személyi azonosságot igazoló dokumentumon túl vigyük magunkkal a lakcímkártyánkat, valamint a jogosítványunkat is be kell mutatni a jármű átadásáért. Cégvezetőként a cégbírósági bejegyzésre és a cégvezető aláírási címpéldányára lesz szükségünk, valamint a vállalkozás bélyegzőjére.

Tehát elég csupán begurulnunk a telephelyre, majd a kiválasztott méretű teherautóval elhajtani a pár perces dokumentációt követően. A bérelt autót kaució ellenében kapjuk meg. Ez a 100 000 Ft-os letéti összeg abban az esetben, ha sofőrt is igényelünk, elkerülhető. A járművek mindig kifogástalan műszaki állapotban és ellenőrzött körülmények között kerülnek a kezünkbe, azonban sok esetben jó döntés lehet a cég által biztosított vezető. Nem kell szabadnapot kérnünk a munkahelyünkön, nem kell átszerveznünk a hétvégénket – bízzuk meg a sofőrt, és ő megoldja helyettünk az utat. Csupán az óradíját kell kifizetnünk, cserébe szabadidőt kapunk, ami rendkívül nagy segítség lehet egy elfoglalt, túlzsúfolt időszakban. Ráadásul profi kezébe tesszük a feladatot, aki rutinosan kivitelezi a rábízott munkát.

Gazdaságos bérlési kondicióktól többre miért lenne szüksége?

A bérleti díjért ezt kapjuk

A teherautóbérlés Budapest területén már 0-24 nyitva tartással elérhető, ami kifejezetten felhasználóbaráttá teszi a szolgáltatás. Így biztosan nem kerülünk megoldhatatlan helyzetbe, hiszen akár éjjel is kölcsönözhetünk egy megbízható, karban tartott, gyors járművet. Személyre szabottan, a saját kényelmünk és igényeink szerint szervezhetjük meg a teherautó használatát. Ha nincs időnk vagy lehetőségünk a zuglói telephelyig elmenni, már házhoz is kérhetjük a furgont, vagy akár a cég tapasztalt sofőrjeire is rábízhatjuk a szállítás teljesítését. Ebben az esetben egyeztessünk, hogy a teherautóbérlés Budapest területén szolgáltatója a legjobb megoldást kínálhassa fel nekünk.

Mit biztosít a teherautóbérlés Budapest utcáin, az ország területén, valamint külföldön? A szolgáltatás tartalmazza a belföldi autópályák használati díját, a járműre vonatkozó súlyadót, valamint a hozzá tartozó biztosításról is gondoskodnak a bérbe adók. Az üzemanyagköltséget minden esetben mi magunk álljuk, így ténylegesen csak annyit fogunk fizetni, amennyit elhasználunk utazás közben. Legyünk figyelmesek a kölcsönzött járművel parkolásnál, mert ezt a tételt nem foglalja magába a bérleti díj. A közlekedési szabálysértéseket, büntetéseket is a kölcsönző személy fizeti.

A teherautóbérlés Budapest területén az egyik leggyorsabb és legkönnyebb megoldás, ha megbízható, nagyobb csomagtérrel rendelkező járműre van szükségünk. Ráadásul az igényeknek megfelelően egyedi feltételeket is kérhetünk kölcsönzéskor. Az elégedettségünk a cégnek is garancia arra, hogy továbbra is kitűnő körülményeket nyújt a teherautóbérléshez Budapesten.